logotype

Rust & Ruimte Massagepraktijk

Otto de Visscherestraat 17
5751 MP Deurne
06 - 50 84 79 06
monique@rust-en-ruimte.nl
www.rust-en-ruimte.nl

Ontspanningsmassages voor vrouwen en jeugd:

Vaak heb je het druk en ga je van de ene naar de andere dagelijkse bezigheid zonder rustmomenten voor jezelf. Dikwijls gebeurt dit ongemerkt. Daarom is het heel belangrijk om bewust aandacht te geven aan je lichaam. Is dat geen mooi  cadeau om aan jezelf te geven.
Een massage verlicht stress, versterkt het immuunsysteem, vermindert spierspanning, zorgt voor rust, helpt je om beter te slapen, verbetert je huidconditie en geeft je een heerlijk en ontspannen gevoel.  Ervaar de rust en de positieve effecten van een massage.

 

Zwangerschapsmassage:

De zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis in het leven van een vrouw. Het is belangrijk om daarom extra aandacht te geven aan jezelf. De massage kan zwangerschapskwaaltjes verlichten zoals misselijkheid, hoofdpijn, vocht vasthouden, rugpijn, bekkenpijn, nek- en schouderklachten, kramp in de voet of kuit. De zwangerschapsmassage is heerlijk om te ontspannen en een moment speciaal voor jou en je baby. Het heeft een positief effect op je slaap en er worden minder stresshormonen aangemaakt. De massage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor moeder en kind.

 

Mamamassage:

De massage voor de jonge mama helpt om na  de bevalling  je lichaam weer in balans te brengen en is het een fijne manier om weer aandacht en tijd voor jezelf te hebben. In deze drukke periode waar alles om de zorg van je baby draait vergeet je jezelf soms. Het vermindert spierspanning, stemmingswisselingen, hoofdpijn en vermoeidheid.

 


Kindermassage:

Om een kind meer zelfvertrouwen te laten ontwikkelen is een massage zeer effectief. De massage is geschikt voor alle kinderen die wel wat ontspanning kunnen gebruiken. Massage brengt het lichaam tot rust. Het bloed stroomt beter door en je kind kan beter slapen en ontspannen. Gezonde aanraking is heel belangrijk voor kinderen en massage is een hele positieve vorm van aanraken. Kinderen krijgen door een massage meer zelfvertrouwen. Kinderen ervaren de massage als heel fijn en zijn daarna lekker ontspannen. Studies wijzen uit dat kinderen die regelmatig gemasseerd worden rustiger slapen. Massage kan een positief effect hebben op kinderen met ADHD en aan autisme verwante stoornissen. Als ouder ben je aanwezig tijdens de massage en kun je de technieken eventueel later thuis toepassen.