logotype

Rust & Ruimte Massagepraktijk

Otto de Visscherestraat 17
5751 MP Deurne
06 - 50 84 79 06
monique@rust-en-ruimte.nl
www.rust-en-ruimte.nl

Massages voor vrouwen en jeugd:
 
De ontspanningsmassage voor vrouwen en jeugd wordt op maat voor je samengesteld.
Waar heb je behoefte aan en waar zitten eventuele spanningen?
In een kort gesprek vooraf bespreken we dat.
De mogelijkheden zijn erg divers zoals massage van je hoofd, gezicht, nek, schouders, rug, benen, voeten, armen en handen. Het is mogelijk om een stevige massage te krijgen of een iets zachtere. Wat jij het fijnst vindt. 
Je kunt kiezen voor een deelmassage of een algemene lichaamsmassage. Elke combinatie is mogelijk.

Zwangerschapsmassage:

De zwangerschapsmassage helpt je om te ontspannen tijdens je zwangerschap. Door de zwangerschap vinden er hormonaal veel veranderingen plaats. Zowel lichamelijk als geestelijk. Tijdens de zwangerschapsmassage maakt de vermoeidheid plaats voor ontspanning en rust. De zwangerschapsmassage is een zachte en rustige massage en voor iedere moeder een cadeau. Het is een moment speciaal voor jou en je baby waarbij je lekker tot rust komt. (vanaf 3 maanden zwangerschap tot einde zwangerschap). Tijdens de zwangerschapsmassage lig je in de stabiele zijligging en/of in de stabiele rugligging. Van te voren overleg ik wat je wensen zijn.

Mamamassage:

De massage speciaal voor de jonge mama zorgt voor  een moment van rust in een drukke periode van je leven. De massage brengt  je weer in balans. Je spieren worden extra belast door het dragen en verzorgen van de baby. In de hectische tijd na de bevalling is dit een moment speciaal voor jou.  (vanaf 4 weken na de bevalling of 6 weken na de keizersnee).

Kindermassage:

De kindermassage is een  massage waarbij ik spelenderwijs je kind masseer. Je bent als ouder  in dezelfde ruimte bij de massage aanwezig. Je kind mag kiezen of ik over de kleding masseer of met olie. Ik werk dan met natuurlijke olie die geschikt is voor kinderen.
Je kind kiest zelf welke kleur handdoek hij of zij wil.
Daarna ga ik je kind masseren. 
De ervaring is dat kinderen die regelmatig gemasseerd worden zich veiliger voelen en meer geaccepteerd. Daardoor kunnen ze rustiger spelen en slapen en gewoon lekker kind zijn.